Kulturskolen har ledige plasser på:

Messinginstrumenter

Vi har tilbud på alle messinginstrumenter. Alle elever som starter på messinginstrumenter skal også spille i skolekorpset. Undervisningen foregår i kulturskolen sine lokaler eller rundt på barneskolene i SFO tiden. Anbefalt startalder er 3. trinn.

Ledige plasser på messinginstrumenter: trompet, trombone, baryton, horn. 

Lærere: Ola Röndahl og Krzysztof Szostak (horn)

Treblåseinstrumenter

Løten kulturskole har tilbud på fleste treblåseinstrumenter. De som starter på treblåseinstrumenter skal også spille i skolekorpset. Som en av få skoler i Norge har Løten kulturskole også undervisningstilbud på obo.  Undervisningen for treblåsere foregår i kulturskolen sine lokaler eller det er også mulighet til å få undervisning i SFO tiden rundt på barneskolene i Løten. Anbefalt startalder er 3. trinn.

Ledige plasser på treblåseinstrumenter: fløyte, obo, klarinett, saksofon. 

Lærer: Jon Fredrik Hjemli

Gitar, elgitar, bassgitar

Du kan lære både akustisk gitar, elgitar og bass-gitar i kulturskolen. Vi tilbyr individuell undervisning på gitar/bassgitar. Dersom vi har nok elever som ønsker samspill, så vil vi også kunne tilby spilling i band. Du må ha ditt eget instrument, for kulturskolen har dessverre ikke gitarer til utleie. Spiller du elgitar eller bassgitar må du også ha tilgang til forsterker. Anbefalt startalder er 4. trinn (gitar) og 7. trinn (bass-gitar) men man kan starte tidligere dersom motivasjonen er til stede.

Ledige plasser på alle de tre nevnte.

Lærer: Geir Olav Akselsen

Les mer, og søk om plass HER